Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Американските медии: Кейт е бременна с близнаци!

отпечатай новината

21.09.2012 09:45 | Видян 2797 пъти

Американските медии: Кейт е бременна с близнаци!

Американското издание на клюкарското британско списание Star нанесе нов удар с новина за Кейт Мидълтън. В последния си брой то твърди, че съпругата на Уилям е бременна с близнаци. Водещото заглавие гласи: „Скандалът се превърна в радост: Близнаци са!”
На снимката се вижда добре оформено коремче на бременна жена, а фотосът е направен по време на посещението на кралската двойка в Сингапур.

30-годишната красавица е застанала в типичната си поза – с раменете назад, бедрата напред, а дясната й ръка „почива” в удобна за жълтата преса поза – върху коремчето й. На снимката Кейт се поздравява с първата дама на Сингапур – Мари Тан.

Според специалисти обаче между оригиналната снимка и корицата на изданието има някои следи, които говорят за наличието на изфабрикувана с фотошоп новина.

„Не само, че флоралният мотив на роклята й е мистериозно избледнял, но халката от дясната ръка на съпругата на принц Уилям също е изчезнала безследно”, разследва сайтът Celebuzz.

Сайтът MailOnline пък наложи оригиналната снимка и корицата на Star една върху друга, като твърди, че наистина съществуват някои разлики.

Къде е истината скоро ще се разбере, както и това дали и този път благородническата двойка ще потърси съдействието на правораздавателните органи, както постъпи със списанието Closer, публикувало папарашки снимки на Кейт топлес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !