Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лили гледа компютъра като индианец

отпечатай новината

20.09.2012 11:30 | Видян 2264 пъти

Лили гледа компютъра като индианец

Лили Иванова гледала на компютъра като на гост от бъдещето и като на задача с повишена трудност, разкриват нейни познати. Певицата имала лична машина, но никога през живота си не я е пускала, макар да знаела кое е копчето за стартиране. Хич не й било интересно и смятала сърфирането из интернет за загубено време.

Наложело ли се да праща имейл, или да ползва някаква информация, Лиленце - Пиленце карала някоя от най-добрите си приятелки да свърши тази работа вместо нея.

Неотдавна пиарите на певицата съчиниха най-смешната новина около нея - че ще си чати с фенове във Фейсбук.

„Как ще си чати, като никога не е боравила с компютър. Все пак е на 76, разбираемо е. Може би Карбовски ще отговаря вместо нея, а тя ще натиска с единия пръст командата ентър", учудиха се злобари. Те веднага коментираха, че акцията „Лили говори с фенове" е лапнишаран за наивници и маневра за привличане на публика за предстоящия концерт на славната изпълнителка.

За да не изостават продажбите, пропуски за шоуто се разиграват и в различни лотарии. Иначе певицата, минаваща за спестовница, отказала покани на доста познати, посочвайки им касите за билети. Въпреки това продажбите на билети вървяла трудно и на този етап повече от половината зала е празна.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !