Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Камен Во е аут от БНТ

отпечатай новината

19.09.2012 10:45 | Видян 2645 пъти

Камен Во е аут от БНТ

Камен Воденичаров е аут от неделното предаване на БНТ. Днес това бе потвърдено от обществената медия официално. Вместо певеца-телевизионер в блока “Неделя х 3” влиза Александър Сано – Среброто, по-известен с това, че е мъж на красивата водеща Нели Атанасова.

 Артистичното семейство ще се бори на два телевизионни фронта - Сано – в националната телевизиа, а семейната му половинка – Нели Атанасова, вече започна тези дни като водеща в Нова. Там тя нищи ВИП новините на хайлайфа в странно време на денонощието - обяд, а репортерка й най-голямата щерка на екс столичния кмет Стефан Софиянски – Ива. Продуцент пък им е светският спец Мон Дьо.

Мъжът й Александър – Сано ще прави забавно-развлекателен модул в БНТ. Основен акцент в неговия блок е музикална класация, представяща 10-те най-големи хита в света, а гости ще са БГ изпълнители с най-новото и любопитно около тях. Среброто ще включва и екзотични певци, а за десерт ще има и музикална загадка за драгия зрител, разясняват от обществената телевизия.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !