Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

НиЛо пръсна 100 бона за шопинг

отпечатай новината

18.09.2012 15:15 | Видян 3890 пъти | Гласували 1

НиЛо пръсна 100 бона за шопинг

 Николета Лозанова пръснала 100 по бутиците в Италия само за седмица, твърди България Днес. Покрай обикаляното на Верона в търсене на нова къща за нея и съпруга си - футболиста Валери Божинов, моделката успя да отдели предостатъчно време и за любимата си шопинг терапия. Легендарното романтично градче на Ромео и Жулиета не й допаднало толкова, колкото Милано - модната столица на Европа. За щастие на Лозанова двата града са близо един до друг.

Тази шопинг екскурзия, подобно на другите, които Ни Ло предприемала, излязла през носа на Божинов. Тя изръчкала любимите си милански магазини и попълнила гардероба си преди очакваното й влизане в къщата на ВИП Брадър. След продължителни преговори с продуцентите на риалитито се оказа, че моделката няма да се появи на откриването. НиЛо е хитра, да не е луда да се състезава с Памела Андерсън. Ако влезе, ще е накрая, когато всички вече са се увълчили, тя ще бъде свежа и красива.

Въпреки това обаче тя решила да се подготви за евентуалното си появяване в шоуто, т.е. да си накупи маркови дрехи. Сред покупките са и няколко рокли от последните колекции на световноизвестни дизайнери, които й стрували към 20 000 евро. Отделно трябвало да бъде на ниво и с „домашните" дрехи вътре в къщата. Тя се притеснявала какво точно да облече, докато се излежава по диваните в къщата. Не искала да изглежда семпла, но в същото време не вървяло да ходи по размъкнати ансамбъл-чета. Затова подготвила няколко варианта, с които да впечатлява публиката на риалитито. Друг проблем на моделката бил и моментът с оставането без грим. Досега тя си е пускала снимки „без грим", но винаги фотосите са били обработвани с фотошоп и никой не е виждал естествения й вид. Въпреки че Николета има хубава кожа, тя иска да запази статута си на секссимвол. Затова потрошила голяма част от семейния бюджет за нова скъпарска козметика и разкрасяващи продукти.

Естествено, г-жа Божинова не пропуснала да се поглези и с няколко чифта скъпарски обувки от модната столица. Те се оказали и най-големият разход.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !