Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бившата на Зуека с ултиматум пред общите им приятели – или той, или аз

отпечатай новината

17.09.2012 13:45 | Видян 3644 пъти

Бившата на Зуека с ултиматум пред общите им приятели – или той, или аз

Нина Димитрова, която бе зарязана от Зуека, заради по-младата режисьорка Анна Вичева, обявила истинска война на бившия си мъж. Тя поставила ултиматум на общите им приятели да избират с кого да общуват, като има заявила - “Или той, или аз”.

Нина искала да забрани на общите им приятели да контактуват с Васил Василев и давала да се разбере, че се дразни, че те общуват с нея и с него.

Бившата жена на актьора искала да го накаже, като накара приятелите им го изолират, както и да него канят на гости и да не излизат с него, твърди "Всеки ден".

За мнозина техни познати това обаче се оказало истински кошмар. За хората от артистичните среди, които непрекъснато се събират и разделят, било непосилно да се съгласят с настояването на актрисата за бойкот на Зуека. Те се надяват, че това нейно състояние е временно и скоро огорчената Нина ще се примири, че общите й приятели ще поддържат връзки и с двамата.

Зарязаната по-възрастна актриса засега обаче била твърдо решена да накаже Зуека, като разказва на приятелите, че той не се грижи за дъщеря им Девина.

Публично двамата се разделиха с добри чувства един към друг, но реално това изобщо не е така. Съвсем скоро се очаква и разпадането на театър “Кредо”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !