Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бившият на Глория вдигна Анелия на върха

отпечатай новината

17.09.2012 13:30 | Видян 5831 пъти

Бившият на Глория вдигна Анелия на върха

Стоян Апостолов, който доскоро бе PR , мениджър и асистент на попфолк примата Глория, наскоро се захвана с другата чалга дива – Анелия, разкрива БЛИЦ. Хората от бранша веднага се запитаха защо само за няколко месеца Анелия дръпна толкова много пред другите си колежки и заявките за нейни участия скочиха до небето.

Оказа се, че зад този успех на Анелия стои бившият мениджър на Глория – Стоян Апостолов, с когото тя се раздели след люти скандали преди 3 години, пише Блиц.

Стоян е известен най-вече с уменията си като моден букер, а доскоро имаше и собствена агенция. След като кризата уби всяко начинание в този бранш, младежът замина да си търси хляба в Париж. След няколко месечен престой се върна и се захвана с това, което умее най-добре – да менажира певици.

Апостолов се зае да урежда участията на Анелия, нещо което правеше много успешно с Глория. Дуетът между него и Анелия се забеляза бързо и изпълнителката на хита “Погледни ме в очите” веднага изскочи на предно място за най-търсена певица.

На 1 ноември бившата жена на Коко Динев ще спретне голям концерт по повод 10-ата си годишнина на сцена в НДК, а след това с основание може да претендира и за певица на годината, награда която все й се изпълва.

Не е тайна, че когато Глория и Стоян работеха заедно, заведениета се надпреварваха да я канят за участие. Запознати казват, че Апостолов успявал да стопи напрежението между надменната певица и претенциите на баровците и бизнесът им вървял много добре.

Дали е съвпадение или не, но след като Гло изгони помощника си, интересът към нея изведнъж спря. Тя дори едва успяваше да заработи по 1-2 участия месечно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !