Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Стависки заряза сина си

отпечатай новината

12.09.2012 16:45 | Видян 5380 пъти

Стависки заряза сина си

Причината е, че Максим не стъпва в България и тотално е забравил бащинските и семейните си задължения. Вместо да се грижи за Албена и Даниел, той прави кариера и трупа пачки пари, като участва в различни шоу програми в родината си Русия. През това време Денкова гледа сама сина им у нас.

Фигуристката не иска да стъпва в Моска, заради упоритите слухове сред местния хайлайф, че е сменена от Максим с млада любовница. Пресата в Русия още преди месеци съобщи, че  олимпийският шампион е хлътнал по засукана фигуристка, която топли кревата му вместо българката.

Стависки бил бесен, че Албена държи да живее у нас, където той е разкъсван заради катастрофата, и затова не й помагал по никакъв начин в грижите за детето, като дори отказал да й праща пари.

Преди страшната катастрофа, която осакати завинаги Мануела Горсова и уби нейния приятел, двамата бяха най-обичаната двойка. След ужасния инцидент Денкова остана до Максим и го подкрепяше във всички тежки моменти.

Тя нито за миг не го обвини или отрече от него. Той обаче не могъл да й прости, че нейният народ я мрази, и искал да се махнат от България. Именно затова според слуховете се върнал окончателно в Москва и далеч от очите й  започнал дай кръшка.

Според техни познати Албена трудно понасяла разгулния живот на Максим - след катастрофата фигуристът продължил да пие и да води безотговорен живот. Той не се спирал пред нищо и по никакъв начин не показвал разкаяние от случилото се. След като дълги години Албена вярвала безрезервно в мъжа си, чашата преляла, когато разбрала, че Стависки по никакъв начин не отговаря на нейната преданост. Напротив - не стига че Максим спрял да се грижи за детето им, ами и афиширал другата си връзка.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !