Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Безсрамие! В Хепи на Раковски се пуши

отпечатай новината

11.09.2012 15:30 | Видян 5120 пъти | Гласували 1

Безсрамие! В Хепи на Раковски се пуши

„Тия малко са нагли”, гласеше коментарът на дежурния инспектор от Министерството на здравето, когато подадохме сигнал, че в известното заведение Хепи на ул. Раковски се пуши на закрито.

Интересно е, че точно 100 дни след въвеждането на законовата забрана за това, контролният орган, който се вря по дупки и махали в провинцията, за да лови нарушители, не е забелязал демонстративната и неприкривана практика в центъра на София. 

По време на лятната ваканция получихме сигнал, че хората си пушат като за световно в заведението Хепи на ул. Раковски, срещу НАТФИЗ. Не можехме да повярваме. Затова вчера направихме репортерска проверка на място. Оказа се, че истината е точно такава, каквато ни бяха разказали.
Не само това, ами на всяка маса имаше пепелник – очевидно подканване към хората, които са избрали да обядват на закрито, да запалят. При положение, че същото това заведение си има импровизирана градинка откъм ул. „Стефан Караджа”, срещу Сатиричиния театър.
В задачата се пита защо здравните власти се правят 3 и нещо месеца на ни лук яли, ни лук мирисали, при положение, че едва ли сме единствените, които са подали сигнал срещу практиката на Хепи.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !