Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Глория увисна

отпечатай новината

11.09.2012 12:00 | Видян 4268 пъти | Гласували 1

Глория увисна

Пагубно се отразява на Глория приближаването на 40-те години и певицата вече изглежда доста остаряла. В това се увериха нейни фенове по време на последното й участие в София. Чалга примата показа увиснала гуша и куп бръчки около очите и деколтето.

Глория е все още на 39 години, но кожата й изглежда поне с 10 отгоре, коментираха видели я отблизо фенове. Фолк звездата отдавна прекалява с козметиката и пластичните операции и изглежда, вече нищо не може да я спаси от бръчките. За да скрие провисналата си и изпъстрена с неестетични линии гуша, тя вече носи само високи деколтета. Дори и така обаче истината лъсва, когато се движи по
сцената и шията и случайно се разголи.

Най-неприятни за певицата обаче са множеството ситни линии около клепачите й. Тя многократно ги е запълвала с хиалуронова киселина, но въпреки това се появяват отново и леките операции вече не й помагат. Именно заради тях на Глория й излезе име на надувка, понеже никога не се усмихва.

Всъщност чалга примата не се смее, за да не се набръчкат още повече очите й. Единственият начин да се спаси бил да се подложи на лифтинг с рязане на кожа, но изпълнителката на "Присъда" все още не искала да прибягва до толкова драстични методи.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !