Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ирен Кривошиева искала да роди още едно дете от Ламбо

отпечатай новината

07.09.2012 09:14 | Видян 3683 пъти

Ирен Кривошиева искала да роди още едно дете от Ламбо

Невероятно, но факт - любовната афера между секссимвола на българското кино от близкото минало Стефан Данаилов и някогашната млада звезда на "Сълзата", от която дошъл на бял свят общият им син Владимир, имала продължение на... сцената!

Известна наша драматуржка от средното поколение, тогава първа приятелка и изповедничка на влюбената до уши в Ламбо Ирен Кривошиева, изплакала на рамото й, че би родила още едно дете на своя кумир. "Толкова го обичам, че искам да го продължа във времето и да направя нашата любов безсмъртна!", изцелила се бъдещата емигрантка в страната на неограничените възможности.
 
Авторката на пиеси толкова се впечатлила от любовната лудост на ексцентричната жрица на Мелпомена, прочула се с най-много законни съпрузи в гилдията, че веднага заседнала на писалището и съчинила драма за бурната авантюра между двамата артисти, научи ШОУ.

Естествено, главните герои били със сменени имена, тук-там имало по някоя "художествена измислица", но като цяло пиесата се явявала огледално отражение на реалните отношения на майор Деянов и брачната рекордьорка. Доставили я в Пернишкия театър и драмата се играла няколко  сезона при пълни зали, разказаха за ШОУ сценични труженици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !