Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марта Вачкова на издръжка на Дарина Павлова

отпечатай новината

05.09.2012 10:15 | Видян 3292 пъти

Марта Вачкова на издръжка на Дарина Павлова

Марта Вачкова цяло лято е била на издръжка на Дарина Павлова, научи "Всеки ден". Двете от години са най-добри приятелки и другаруват още от студентските години, когато били в един клас по актьорско майсторство във ВИТИЗ. Въпреки че г-жа Мулти скача в съвсем друг бизнес и е милионерка, двете запазват близките си отношения. Днес Марта н Дарина живеят и в различни държави, но и това не пречи на приятелството и срещите им.

Понеже Дарина е доста по-заможна от съкурсничката си, тя решила това лято да покани Марта и дъщеря й Рада в Италия, и то във вилите на Силвио Берлускони, с когото Павлова поддържа интимни отношения. Дарина изцяло финансирала дългия воаяж на дъщерята и внучката на Григор Вачков и дори на изпроводяк към София им дала и пари.

Марта и Рада се запознаха с Берлускони още в началото на тази година, когато двете бяха отново поканени от Дарина на парти по случай Свети Валентин в неговата вила "Джернето" в областта Ломбардия.

Лятото пък двете бедни дружки на Мадам Мулти се наслаждавали на супер лукса в къщите на бившия италиански премиер на остров Сардиния, в тузарската област Лигурия и в Милано. Именно това е причината Вачкова, която обикновено отдъхва с дъщеря си на родното Черноморие, това лято да прекара само няколко дни в любимото й Резово и във Варвара. Злите езици твърдят, че дъщерята на знаменития Григор Вачков е събирала тен дибидюс в средиземноморските вили на Берлускони далеч от хорските очи.

Понеже къщите са строго охранявани Марта без свян смъквала дрехите си от мощното си тяло и се наслаждавала на слънцето и морето. Миналата година "Всеки ден" показа ексклузивни снимки на голата Марта, която се печеше на плажа в Резово както майка я е родила. Явно това лято актрисата е предпочела да взема нудистки плаж далеч от България. Тя дори почти си изпросила поканата от Дарина, след като се оплакала, че не е спокойна в България. Сега водещата се фука с приятелството си с Дарина и надълго и нашироко разказва на колегите си в БНТ как е минало луксозното й лято.

Тя обяснила, че двете са по-близки отвсякога. За кратко в отношенията им имаше леден период и причина за това стана бившият вече мъж на Вачкова - режисьорът Иван Младенов. Той жестоко се скарал със съпругата на Илия Павлов и съвсем логично Марта взела неговата страна. Затова и Марта и Дарина близо няколко години не се чуват и виждат. Вачкова и Иван обаче се разделиха и тогава актрисата възобновила дружбата си с милионерката. Сега двете се зарекли да не позволят на никого да ги разделя. А Дарина демонстрира обичта си към Марта, като през месец я кани с дъщеря й в Италия, купува им скъпи дрехи и бижута и се старае нищо да не им липсва дори когато са си у нас.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !