Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Чистка в "Шоуто на Слави"

отпечатай новината

27.08.2012 16:30 | Видян 4047 пъти

Чистка в

Слави Трифонов ще прави брутална чистка в екипа си, научи "България Днес".

Причината била от ясна по-ясна - рейтингът на "Шоуто на Слави" залязва с все по-бързи темпове. Вместо да ореже заплатите на подчинените си, Дългия решил да предприеме по-крути мерки - директни уволнения на виновните за позорното дередже на предаването.

Славчо ежедневно бълвал заплахи, а неотдавна вдигнал чутовен скандал. Изразил се в типичния си стил: „Ще махна оттук всички излишни физически елементи! Ако на 3 септември не започнем ударно и различно, ще преосмисля всичките ви договори. Ще продължим с актьорските вечери, а ще намалим тези на редколегията", тръбял Дългия .

За дълбоката професионална криза, обхванала шоуто, водещият обвинявал редакторите и хората, които отговарят за осигуряването на гостите.

Отскоро обаче Трифонов започнал да гледа на кръв сценаристите си. Баналните им смешки започнали да дразнят дори самия учиндолец, фен на плоските скечове открай време. Славчо излял върху драскачите цялата жлъч, която бил способен, и в редиците им настъпил тих ужас от почти сигурното уволнение.

Естествено, сред сценаристите има "богопомазан" като Иво Сиромахов, Светльо Митев, които нищо не ги заплашва, пише още България днес.

"Знаете, че няма незаменими хора - реже  наред подчинените си Слави. - И не забравяйте, че мога да направя договорите ви така, че и певиците, и балерините да ми раждате по едно дете на година. Опичайте си ума!", крещял като обезумял водещият

Непремерената последна реплика на учиндолеца обаче, освен че разсмяла всички, ядосала балерините му. "Точно ние сме най-харесваните в шоуто", негодували момичетата на Слави .

Гологлавия дал срок до края на септември хората му да се стегнат и да вдигнат рейтинга на шоуто. Ако се провалят, Слави ще бъде изритан от бТВ - нещо, за което се говори все по-усилено след последните рейтингови данни. От тях става ясно, че залязващото предаване има скандално ниските 10% гледаемост.

Което си е пълен крах за болните амбиции на Славчо. В нюзрума шушукат, че началството на частната телевизия обмисля да наложи "данък ефирно време" върху предаването на Трифонов , ако то не се оправи.

"На всичкото отгоре все още не се знае твърдо дали ще го има новото издание на "Гласът на България", или ще падне в последния момент", ядосват се от екипа на шоумена.

източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !