Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

300 проститутки работят за Алексей Петров

отпечатай новината

24.08.2012 17:15 | Видян 5373 пъти

300 проститутки работят за Алексей Петров

Алексей Петров бил кръстник на патентната любов у нас, пише в сензационен материал Уикенд.

Нов съдебен процес срещу него обаче щял тръгне до дни в Специализирания съд. Тогава ще стартира делото срещу един от най-близките му хора - Димитър Митров-Полицая.  44-годишният сутеньор от Своге бе закопчан на 7 юни по обвинение, че е тартор на организирана престъпна група за склоняване към проституция и трафик на бели робини, напомня Уикенд. 

Бандата на Митко Полицая е  контролирала 15 бардака в  София, както и 3 стриптийз бара, в които са проституирали 94 жрици на любовта.

Най-скандалното е, че сред проститутките е имало и 4  непълнолетни момичета, които са дали показания, че са били принуждавани силово да продават телата си.

Според следователите в  хода на разследването са събрани данни, че общият брой на проститутките, отчитащи се на Митко Полицая, надхвърля 300.

Голяма част от жриците на любовта са  били трансферирани в чужбина - в Холандия, Белгия и Италия, като са продължавали да отчитат част от заработеното на дясната ръка  на Алексей Петров.

Така например проститутка, трудеща се в столицата на любовта Амстердам, отчитала по 3000 евро месечно на брата на Митко Полицая - Ивайло.

Парите се превеждали на два транша месечно чрез системата "Уестърн Юнион".

"Всеки ден плащаш по 100 евро на мафията без значение дали работиш, или не. В Амстердам проституират десетина момичета, които  отчитат част от оборота  на Митко Полицая, а отделно от това дават 50% от заработеното на местните съдържатели на бардаци. Няма вариант да не си  плащаш на сводниците в България, тъй като иначе ще пострадат членове на семейството ти. Всяка една проститутка знае кой е Тони Хамстера и на какво е способен - заплахите му, че ако не плащаш такса "спокойствие", ще бъдеш изкормена, или пък, че ще те залеят със сярна киселина не са голословни", твърди една от свидетелките в процеса срещу  Митко Полицая.

Общо 12 проститутки са  се съгласили да разкрият пред следователи кой е босът на сводниците в България - всички до една са назовали името на Алексей Петров като Кръстника на планетата любов.

Сред свидетелките срещу Алексей Петров е и 45 годишна проститутка, която работи  за Трактора от далечната 1994г. Жрицата на любовта е вписана, като защитен свидетел №1 по делото за трафик на бели робини, което засега се води срещу Димитър Митров-Полицая.

Когато обаче съдебното дело влезе в Специализирания съд, прокуратурата ще представи обвинения и срещу Алексей Петров като "капо ди тути капи" на проституцията в България.

Жрицата на любовта - ветеран, осмелила се да разкрие в детайли схемата на престъпната империя на Трактора, разказва надълго и нашироко за гангстерските войни, които гангстерът от село Бабинци е водил с други знакови мафиоти на прехода за бардаците.

Според показанията на проститутката - основен свидетел, прословутият инцидент между Киро Японеца и Алексей Петров през 1999 г., при който Трактора бе прострелян в крака, се е случил пред охранителниябос- Томо Борисов.

Борисов бил домакин на среща между Трактора и Киро Японеца, на която двамата да се разберат за контрола върху ромските проститутки.

Мургавият гангстер настоявал, че негови хора трябва да контролират самосиндикално проституцията в хотела на Пламен Хранков, както и на "Копитото" и в още 3-4 столични хотела. Алексей Петров, който по това време охранявал хотелските комплекси, в качеството си на бос на "Аполо и Болкан", обаче заграбил проститутките на Киро Японеца, като негови мутри пребили сводниците на мургавия бос от "Факултета".

Конфликтът трябвало да бъде разрешен на неутрална територия, а като помирител се явил Томо Борисов.

Трактора обаче заплашил Киро Японеца, че ще го тикне в затвора и че ще  зароби цялото му семейство и импулсивният ромски гангстер безцеремонно извадил пистолета си и го гръмнал в крака.

В следващите години гангстерската война между Алексей Петров и Кирил Киров Японеца не е секвала, като срещу мургавия мафиот бяха извършени два неуспешни атентата.

Друга проститутка пък твърди, че през септември 2008 г. с очите си видяла как Тони Хамстера стреля с "Калашник" пред стиптийз бар "Велвет" на столичния булевард "Пенчо Славейков". До скоро делото за стрелба пред един от най-оборотните публични домове, маскирани като стриптийз бар  се водеше срещу неизвестен извършител.


Според показанията на проститутката Тони Хамстера, дясна ръка на Алексей Петров, е атакувал "Велвет", за да откаже окончателно босовете на СИК братя Маргини от аспирации към най-оборотния бардак в столицата.

До преди това "Велвет" се водел спорна територия, но скоро след пукотевицата Митко Полицая изцяло завладял стриптийз бара, а представителят на Братя Маргини- Емо Русия бил  принуден да сдаде контрола върху бардака.

Според антимафиотите, организацията на Алексей Петров е печелела по 200 000 лева седмично от бизнеса с проституция в София, като парите били отчитани на Димитър Митров—Полицая.

Той от своя страна ги предавал на Антон Петров - Хамстера, а след това пачките отивали на басейна „Спартак" при Алексей


Според справка от ДАНС, изготвена през 2010 г. и приложена към обвинителния акт, който се изготвя срещу Митко Полицая,  бившето ченге държал до януари 2010 г. цели 34 бардака в София, както и 6 стриптийз бара.

Под Митров действали около 25 от най-могъщите сводници в София, а империята обхващала над 85 % от пазара на плътски удоволствия в столицата.

Под контрола на човека на Алексей Петров били клубове, сайтове за платена любов, охранителите на проститутки и таксиметрови шофьори, които разкарват жрици по адреси.

Всеки, който дръзнел да отвори бардак без Митко Полицая, бил наказван така жестоко, че да не смее да се оплаче.

Нещо повече - Полицая му казвал: "Ако се оплачеш на ченгетата, аз ще науча първи. Всичко, което ти се случи досега, умножи го по две!".

 

източник: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !