бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Алисия отново атакува

отпечатай новината

13.07.2008 09:00 | Видян 24369 пъти | Гласували 5

Алисия отново атакува

Най-сексапилната жена за 2008 г. Алисия се завръща на музикалната сцена. Топ изпълнителката на “Ара мюзик” си позволи едногодишна почивка за раждането и отглеждането на сина си, но вече атакува чартовете с новото си парче “Лятно време”. То е по музика и аранжимент на балканския композитор Оцко, а текстът е дело на небезизвестния Теньо Гогов. “Лятно време” е модерно, ритмично и с ориенталски елементи.
Шармантната певица засне и видеоклип към най-новата си песен. Той е под режисурата на Николай Нанков, а за терен са използвани два луксозни хотела в София – “Lеs fleurs” и “Атлантик”. Екипът залага на имиджови визии, а самата Алисия отново се отличава със стил и класа. За стайлинга си тя се погрижи сама и зрителите ще могат да я видят в бяло, черно и нюанси на кафявото. Косата е дело на Любен Николов , а за грима певицата отново се довери на Бони.  Разбира се, не липсват и изненадващи провокативни сцени, пропити със сексапила на русокосата чаровница.
“Лятно време” е пилотният сингъл от новия албум на красивата дама. Той ще се появи на пазара в края на месец юли и в него ще са включени както тоталните хитове “Карамeл”, “Съблечи ме” и “Черно кафе”, така и напълно нови парчета, обещаващи да изпратят Алисия отново на върха.
“Дадох си известна почивка от сцената, за да обърна внимание повече на личния си живот, но през това време никога не съм имала колебания, че ще се върна. Имах достатъчно време да обмисля някои идеи, с които да изненадам феновете си. Така че връщам се активно в играта!”, смее се изпълнителката на “Лятно време”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !