Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Съдят Мая Илиева за 100 млн евро

отпечатай новината

21.08.2012 16:15 | Видян 5928 пъти

Съдят Мая Илиева за 100 млн евро

Около 100 млн. евро може да загуби Мая Илиева, пише България Днес. Причината е съдебно дело за подялба на наследството на покойния й съпруг Георги Илиев, започнато от негов извънбрачен син Румен. Румен е син на бивша манекенка Евдокия, която е била любовница на Главния. Той обаче отказал да признае детето и натирил гаджето си в Италия. Там тя се омъжила за местен, който станал баща на сина на Илиев.

Евдокия твърди, че била многократно заплашвана и не смеела да поиска нещо за сина си от Главния. Неотдавна обаче тя събрала кураж и се върнала тук, за да си иска пая от наследството. Първото дело се провалило, защото Главния бил кремиран и нямало начин да се докаже бащинството. През това лято обаче стана ясно, че в бургаската морга се пази генетичен материал от разстреляния в Слънчев бряг подземен бос.

След разстрела на Георги Илиева богатството му бе наследено то неговата вдовица, красивата Мая. Част от него обаче се полага на трите им осиновени деца, твърди България Днес.

В момента наследството на Главния, с което Мая разполага, се изчислявало на около 400 млн. - в пари в банка и имоти. Ако Румен докаже бащинство, той има право на 1/5 от богатството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !