Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Фолкпевици се страхуват да топят Хамстера

отпечатай новината

20.08.2012 13:15 | Видян 2238 пъти

Фолкпевици се страхуват да топят Хамстера

Няколко фолкзвезди, които са тайните свидетели по делото срещу Антон Петров - Хамстера, спъват процеса, защото чалга иконите се страхували и срамували да признаят зад паравана, че са изпълнявали секс услуги срещу заплащане.

Въпреки че те са го признали в разпит пред съдията, силиконките дали заден ход и отказвали  да застанат дори зад преграда по време на предстоящия след няколко месеца разпит.

Антон Петров - Хамстера и Мистър България 2003 г. Мирослав Попчев бяха закопчани в края на юни след показания на тайни и явни свидетели. Те разказали сериозни детайли около дейността на Хамстера като бос на групировка, занимаваща се с трафик на хора, сутеньорство и склоняване към проституция.Освен него и Мистър България антимафиотите арестуваха още двама техни авери. Основен свидетел срещу бандата е Мисис България 2008 г. Ралица Тодорова, която призна, че си е лягала с богати мъже за пари.

В последните дни едрогърдите красавици от фолка, които са анонимни свидетели по делото, започнали да се пазарят с прокурор Момчил Момчев. Те твърдели, че зад параван гласовете им ще бъдат разпознати от журналистите в залата и ще им се съсипе певческата кариера. За да сплашат фолкпевиците, прокурорите постоянно им повтаряли, че ако не дадат показания, ще им повдигнат обвинения за проституция и ще ги вкарат с белезници в залата.

"България Днес" научи, че Мистър България Мирослав Йончев е в килия с 4-ма закоравели престъпници. Той се оплаквал на майка си Стефка, че условията в ареста били ужасни и мръсотията го дразнела, а храната била под всякаква критика. Според близките на манекена той още не е разпитан по това обвинение.

Антон Петров - Хамстера не бил изобщо спокоен зад решетките, като едрият мъжага се надявал миската Ралица Тодорова да си промени показанията. Красавицата обаче в момента е защитен свидетел и здрави мъжаги пазят нея и цялото й семейство.

Септември се очаква всички задържани по това обвинение да поискат промяна на мерките за неотклонение.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !