Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асен Блатечки предпочитал шведски тройки

отпечатай новината

18.08.2012 19:14 | Видян 2946 пъти

Асен Блатечки предпочитал шведски тройки

„Пробвал съм тройки, и четворки, и то във всевъзможни комбинации. Разкрепостен съм, но нямам заучени стратегии и отработени движения“, изповядва Асен Блатечки във в. Уикенд. Той бил правил любов къде ли не – в театъра, в НАТФИЗ, в кола, в камион и дори на Камбаните. За пръв път му се случило с негова съучинчка на 12-годишна възраст и от тогава не е сприрал да експериментира.
Дори, преди да стане актьор, за малко да започне да се изхранва като мъжка проститутка. В зората на демокрацията мачото ост Стъклен дом получил предложение да работи в публичен дом като жиголо, твърди самият той.
Той мразел ухажването и затова го пропускал. Щом пожелаел жена, я искал на секундата.
Той вярва, че жените го харесвали именно заради това, защото „всяка жена тях тайно си мечтае за истински мачо“, разсъждава актьорът.
Вероятно с цел да обладава тутакси жените, Блатечки не носи бельо. Гащи обувал само когато се налагало да се преоблича с мъже в обща гримьорна.
„Нямам комплекси от голотата нито в живота, нито на сцената“, твърди Блатечки. Без дрехи нашумелият актьор е играл в две театрални постановки – „Френският квартал“ и „Любовникът“. Освен това е опитвал почти всичко и в секса.
От години Блатечки е женен за актрисата Катерина Горанова. Двамата имат дъщеря, която носи името на майка си. „Със съпругата ми се запознахме на една сватба, на която тя беше кума. Силно я пожелах и просто си я взех“, смее се Асен. На жена му обаче едва ли й е смешно, когато чете в пресата за любовните му подвизи. Съвсем прясна е забежката на Блатечки с топ красавицата Диляна Попова, а са се появявали и други информации за негови изневери. Папараци дори успяха да заснемат актьора, докато е по чуждо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !