Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новата Гонзовица е перверзна изкусителка

отпечатай новината

17.08.2012 12:30 | Видян 5035 пъти

Новата Гонзовица е перверзна изкусителка

Перверзната Калина от Островът на изкушението е спрягана за новата любов на Георги Иванов -Гонзо. След като приключи аферата му с плеймейтката Светлана Василева, бившият футболист бил замаян от съгражданката си, позната с участието си в риалитито.

В шоуто Калина се прочунай-вече като перверзна и на моменти дори брутална млада жена с брилятни форми. Изкусителката ненавиждаше ритни топковците и ги наричаше кухи лейки без умствен багаж.

Сега обаче Гонзо променил мнението й за футболистите в положителна насока. Тя го определя, като много умен и проницателен мъж. Изкусителката често се допитвала до него, когато имала проблеми. Калина обаче е откровена и смята, че други футболисти си оставали тъпи.


Двамата с Гонзо се познавали от години, но в последно време отношенията били предимно интимни.


Преди да се залюби с Гонзо, Калина е имала кратка любовна връзка с водещия в телевизия “Планета” Наско Михайлов.

Запознати казват, че пловдивчанката считала за грешка участието си в Островът на изкушението. Там тя успя да скара бургазлията Андрей с приятелката му. После Калина се отметна и каза, че това било само за шоуто и не била правила секс пред камерите с него.
 
Сега също, тя продължава публично да твърди, че с Гонзо са само приятели и нямат интимна връзка. Светски спецове пък твърдят, че Гонзо, който все още се води женен за съпругата си Мариета, продължава да е има близки отношения с моделката Цеци Красимирова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !