Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лили върви и се парфюмира

отпечатай новината

16.08.2012 17:45 | Видян 2350 пъти

Лили върви и се парфюмира

Лили Иванова съвсем откачи. Певицата шашка феновете си с нова мания. Естрадната легенда, която вече на майтап всички наричат Лейди Баба, се разхожда, стиснала парфюм  в ръка. Тя не пуска флакона, докато върви по улиците или се среща с  приятели. Миризмата на Лили мъкнеше дори по време на срещата си с почитатели преди седмица в Бургас.

Иванова се появила накипарена с модерни дънки и яке, но именно флакончето с ароматната течност направи най-силно впечатление. Звездата го стискаше в ръката си през цялото време и още на идване към  залата с феновете си няколко пъти се поля обилно  миризмата.

Сядайки на отреденото ѝ място, пък грижливо постави елегантното шишенце до себе си, сякаш е най - малко породисто домашно кученце. Час по час тя посягаше към парфюма и пръскаше от течността по косата и ръцете си.

Присъстващите на представлението на Лили в бургаския мол обаче не останаха никак доволни от новата мания на примата.

"То бива, бива суета, ама това вече е обидно.Да не иска да ни покаже, че смърдим и се гнуси от нас, та постоянно се парфюмира като някоя примадона.Тези работи се правят вкъщи в будоара", възмутиха се наборки на Лили, дошли да ѝ се порадват на живо.

Скоро обаче стана ясна  причината звездата да мъкне парфюма навсякъде със себе си и така очевидно да му се радва. Оказа се, че тя просто прави реклама на аромат, който носи нейното име. Любимата миризма на Лили е есенция, специално създадена за нея от френски козметичен гигант.

Уханието е разработено цели 2 години и било готово за миналия рожден ден на естрадната прима.Оттогава се предлага и в магазинната мрежа с името "Лили Иванова". Парфюмът обаче не се радвал на особен интерес и затова певицата се е заела да му прави реклама.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !