Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Показаха къщата на ВИП Брадър

отпечатай новината

16.08.2012 15:30 | Видян 3926 пъти

Показаха къщата на ВИП Брадър

Снимки от къщата на ВИП - Брадър показаха организаторите на риалити шоуто. Това е най-луксозната къща досега, със закрит и открит басейн и всички възможни глезотии. Няма да има ограничения в бюджета, звездите ще могат да си поръчват всичко, разрешено от закона.

Сред малкото факти, които вече са известни за най-новата VIP къща е, че тя ще бъде направена с еко материали в топлата гама цветове. Ще има фитнес, кът за пушене, зимна градина, две спални и три бани. Къщата ще бъде готова в началото на месец септември, като за целта внушителен екип от над 150 изпълнители работят денонощно в Нови Хан, на различни смени и по различно време.

Като говорим за Big Brother хората знаят, че се строи къща и се вълнуват как ще изглежда тя и какво ще има вътре.

Това, което всъщност строим е супер луксозна сграда от една страна и телевизионен декор от друга, защото всичко трябва да се съобрази с камерите, операторите и режисьора и да изглежда добре на екран. Едновременно с това обаче трябва да бъде модерно и приятно за живеене, защото за два месеца вътре ще живеят едни от най-популярните българи и комфортът им винаги е бил приоритет за нас“, споделя Кирил Якимов, управител на фирмата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !