Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Васко Кеца на гей курорт

отпечатай новината

10.08.2012 15:30 | Видян 4188 пъти

Васко Кеца на гей курорт

Васил Найденов най-много обича да почива в Гърция, издават негови близки. Певец номер 1 на България препоръчвал на всичките си познати да ходят на море в южната ни съседка, където освен чудни плажове имало и куп забележителности. „Там хем човек си почива, хем се обогатява културно и научава интересни исторически факти", разсъждавал изпълнителят на „Казано честно, всичко ми е наред".

Любимият гръцки курорт на Васко Кеца обаче не бил Тасос с изумрудените си води или Кавала с щурите нощни купони. Певецът най-много обичал да си почива в Аспровалта и именно него препоръчвал на познатите си. Курортът обаче е по-известен като център на гей обществото на Балканите. Там всяко лято се събират мъже с нежни души от Сърбия, България и Румъния и на воля обменят международен опит.

Градчето предлагало спокойствие и усамотение, тъй като там се намирали много църкви и манастири. Запознати с курорта дори издават, че именно монасите и игумените били най-голямата атракция за нежните туристи. Уж набожните мъже криели доста тайни под расото си и с радост посрещали чужденците, търсещи нестандартни ласки.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !