Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Саша Барън Коен прави пародия на Джеймс Бонд

отпечатай новината

07.08.2012 17:30 | Видян 3017 пъти

Саша Барън Коен прави пародия на Джеймс Бонд

Благодарение на участията си в “Борат”, “Бруно” и тазгодишния “Диктаторът”, който се превърна в един от най-изненадващите хитове в България, Саша Барън Коен се нареди сред най-популярните комедийни актьори в Холивуд. Англичанинът вече подготвя своята следваща ексцентрична комедия и според официален представител на компанията Парамаунт Пикчърс проекта ще бъде шпионска лента пародираща филмите от хитовата поредица за британския таен агент Джеймс Бонд.

Продукцията все още няма заглавие, но Саша Барън Коен и сценариста Фил Джонстън (предстоящия “Разбивачът Ралф”) вече са започнали да работят върху сценария, а от Парамаунт потвърдиха, че ще финансират и разпространяват готовия филм по света.

Следващият филм на комика Саша Барън Коен ще пародира лентите от поредицата за Джеймс БондНеозаглавената комедия ще бъде втория общ проект между холивудското студио и Коен след вече споменатия “Диктаторът”, който тази година спечели в световен мащаб над 160 милиона долара. Освен, че ще работи върху сценария на бъдещата лента, Коен най-вероятно ще изпълни и двете главни роли - на майстор-шпионин и на неговия брат, който е описван като “безмозъчен футболен хулиган”. Според variety.com, сюжета на комедията ще се фокусира върху опитите на агента и брат му, когото той не е виждал от години, да се измъкнат от преследващите ги врагове.

Във филма ще има много шеговити препратки към поредицата за Джеймс Бонд, а Саша Барън Коен няма да изневерява на стила си - хумора отново ще бъде повече от ексцентричен и подобно на предишните филми на актьора бъдещата комедия със сигурност ще предизвика доста противоречиви реакции. Важно е да се отбележи, че за разлика от “Борат” и “Бруно”, предстоящата лента няма да бъде заснета в документален стил, а ще представлява традиционна комедия (поне що се отнася да визуалния й стил).

Все още не е разкрито кой ще седне на режисьорския стол на продукцията, но очакванията са, че това най-вероятно ще бъде Лари Чарлс, който е работил със Саша Барън Коен върху предишните му три филма.

В най-добрия случай, работата по сценария на комедията ще приключи в края на тази година, а снимките ще стартират през 2013-та.

източник:cinefish

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !