Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катрин Вачева: Карбовски ме запозна с Алексей Петров

отпечатай новината

04.08.2012 09:00 | Видян 4913 пъти

Катрин Вачева: Карбовски ме запозна с Алексей Петров

Скандалната моделка Катрин Вачева има много спечелени конкурси и титли зад гърба си.

През 2010 година силиконовата сексбомба беше зверски пребита от футболиста Орлин Орлинов, а делото, което тя заведе срещу него, още се влачи в съдебната зала.

Наскоро името на Катрин се свърза и с момичетата за специални услуги на агенцията "My agency".

В последните месеци Катрин отказва интервюта. Тя направи изключение единствено за "ШОУ", за да разкаже своята истина от първо лице единствено число.
 

Катрин спрегнаха и твоето име в скандала с ВИП компаньонките на " My agancy" на Мирослав Йончев агенцията, която пък приписват н Октопода. Работила ли си някога за тях?

Никога не съм работила за тях. Но нормално е да ме свързват. Аз съм актуална, красива, демонстрирам добър стандарт на живот. Само заради това! Пусни една  информация, например: "Порно с Катрин Вачева", да видиш колко посетители ще има! Хората са любопитни! Когато си име, което медиите свързват със скандали, със знакови фигури, интересно е на хората, каквото и да напишат за тебе.

Открай време ме свързват с Алексей Петров покрай баща ми, лека му пръст, че го споменавам. Той работеше в системата на МВР и сигурността. Дали се е познавал с Алексей, не мога да ти кажа. Когато баща ма почина от скоротечен рак започна да се пише, че едва ли не съм станала като дъщеря на Алексей.
Започнал да ме покровителства, бил ми платил образованието във Франция, платил ми силиконовия бюст... Нито съм учила във Франция, завършила съм УНСС, а пластичната операция ми е подарък за рождения ми ден от бившия ми приятел и не ми го е сложил Алексей!

Значи хем съм му като дъщеря, хем работя в неговата агенция, с която в момента се спекулира?! Как става това?!
 
Доскоро не познавах изобщо Алексей Петров. Запознах се с него при Мартин Карбовски, където гостувах. Разбрах, че Петров е следващият след мен. Попитах Мартин ще бъде ли удобно да го изчакам и най-накрая да се запозная с него. Той каза: "Ми добре! Изчакай!"

Алексей дойде с неговата пиарка. Никакво внимание не ми обърна. Тогава Карбовски съжали, че не е взел от подвижните камери, за да заснеме всичко на момента.

Отидох при пиарката му и се представих: "Аз съм Катрин Вачева - момичето, което свързват постоянно с Алексей Петров. Ще бъде ли удобно да ме запознаете с него, тъй като постоянно пишат, че ме спонсорира с какво ли не?" Тя отиде при него, подшушна му нещо. Той се обърна, изгледа ме от горе до долу и каза:
 
"Не знаех, че съм покровител на такова хубаво момиче! Приятно ми е!" Така се запознахме.

Сигурна съм, че ако баща ми беше жив, едва ли много от нещата които се случват в моя живот щяха да останат така. Аз криех от него, че съм станала манекенка. Имахме скандали, но се примири. Искаше да знае всяка моя стъпка -как снимам, с кого снимам.

Преди години те попитаха за каталози на манекенки с "двойни цени", които си видяла в една агенция...

Видях една маса на която бяха снимки на момичетата от жъпросната агенция и отдолу си имаха цени! Не мога да кажа тези цени за какво са били...Открай време се говорят тези неща.

Много добре знаеш, че конкурсите за красота са платени. Преди десет години не беше така. Сега всяка втора се нарича манекенка.

Има една фотосесия или пък се снимала в някакъв клип и казва: "Аз съм модел!". Не, така не се става професионален! модел! А колкото до това дали ще се "продава", това си е личен избор на всяко момиче. Не съм била никога обвързана с агенция, не знам как е, но не съм чувала някоя да бъде накарана насила да прави каквото и да било!
 
Мисля, че предлаганнето стана повече от търсенето.Има такива мъже, които сядат и ти казват: "Аз искам да бъда с тебе, предлагам толкова и толкова!" Ти можеш да се обидиш, може и да приемеш... Мъжете направиха жените такива!
 
И защо само за жените се говори?! Има мъже, много по-големи проститутки от жените! Познавам хора с много пари. На такива разговори съм се наслушала, че не мога да повярвам, че това е човек, който е с положение в обществото!
Мъжете се продават повече от жените! Ходят с богати жени и ги използват заради парите. Чувала съм за депутати, които си имат семейства и деца, но спят с мъже! Това какво е?! Писнали са му манекенките, писнали са му фолкпевиците, трябва му нещо различно! Чувала съм за момчета, които го правят, за да достигат до някакъв пост, да се облагодетелстват материално - лягат си с депутата! И той обсипва обикновеното момче с почивки, пари, хотел му прави...
 
А проституция има навсякъде, и то не само при средностатистическите модели и манекенки. Присъствала съм в едно от най-скъпите казина в Монако и срещу мен беше Памела Андерсън...

Тя е невероятна комарджийка! Играеше на рулетка. В момента, в който тотално й свършат парите, се качва с някой от мъжете наоколо по вътрешния асансьор - а те само милионери, милиардери, шейхове! Естествено, шейхът си пада да си плати, за да си легне с Памела Андерсън!

След известно време тя се връща и започва да залага неимоверни суми!  Това ми разказаха хора, които знаят за какво става дума...
 

Ти каза преди две години в интервю пред мен, че цената за секс с Асдис Ран е 2000 евро...
 
Тя сама си го доказа! Преди време каза в "Горещо" пред Венета Райкова, че съм й сложила хубава цена! Както виждаш, тя се разведе и остана да живее в България! Бившият й мъж си замина - тя какво прави тук, нали имаше световна кариера?!... Всички казват, че ходи по партита, облечена не като майка на три деца... Да е жива и здрава!

Докъде стига делото ти срещу футболиста Орлин Орлинов?

Призовани са още свидетели от съда. Делото е насочено за октомври, чакаме тшхното изслушване, сигурна съм, че ще получа справедливост въпреки всички спекулации, които се написаха за мен.

Орлинов едва ли не ме омаловажава, казва: "Катрин не е фактор в това дело. Тя е изпълнител на поръчка. Зад нея  стоят много важни хора от футбола! Те финансират това дело? Кой ще иска да го съсипва от големите имена?! Те гледат да се отърват него!
 
Защо тези момичета които е бил, си седят вкъщи и само си ближат раните, не мога да разбера, а не искат да свидетелстват срещу него-страх ги е... Смятам да пусна вече записа на едно момиче от Сливница, което ми разка как я е пребил, как са й пададали меса от устата, как я е ритал в стомаха.

Защото Орлинов казва: "Катрин ако имаше такъв запис, отдавна да го е пуснала в Интернет."

Ще взема да го пусна Предала съм го на Мартин Карбовски, но той мм каза тогава, че няма да има време да го пусне,защото е много дълъг!

Но тези неща не се приемат за доказателства в съда. Предала съм писмата на всички момичета, които са ми писали и са разказвали за побоища от него. Нито едно от тях не е извикано на разпит.

През есента ще те видим в хитовия сериал "Столичани в повече'?
 
Поканиха ме като гост-звезда в "Столичани в повече". Играя си ролята от живота - индийска манекенка със звучното име... Руми.

Тя е капризна, мрънка, че трябва да се снима една реклама за "повдигане" на мъжкото достойнства а партньора й го няма.

Появява се Любо Нейков, който си е пак бивш кмет, но му предлагат да се снима и той се съгласява. Казват му: "Ще вземеш толкова пари колкото за един мандат не си вземал!" Обличат му една роба, гримират го като шейх, докато аз танцувам около него. Но идва жена му Гълъбина и започва да му се кара-"Ти какво правиш тук, облечен така, с тази?!"

източник: Шоу

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !