Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мис България: Искам бг храна

отпечатай новината

31.07.2012 16:30 | Видян 3130 пъти | Гласували 1

Мис България: Искам бг храна

Мис България 2012 - Габриела Василева в момента е в Китай и заедно с другите участнички се подготвя за финала на конкурса за красота "Мис Свят".

Мис Свят 2012 ще бъде 62-тo издание на световния конкурс за красота. Официалното събитие е планирано за 18 август 2012 г. в Ордос, Китай, но преди това предстоят вълнуващи седмици за миските, които обикалят страната.

В момента победителката от Мис България 2012 Габриела Василева е в Шанхай, където заедно с другите претендентки за престижната титла се подготвят за събитието и успяват да разгледат красотите на азиатския град.

Габриела споделя с всички снимки от преживяванията си в официалната си страница във Facebook. Красавицата вече е показала част от Шанхай, както и някои от миските, с които вече се е сприятелила - Мис Грузия и Мис Шри Ланка

Нашето момиче е публикувало и снимки  от първата им официална закуска в Шанхай, а под кадрите тя е написала: "Искам бг храна". Следващият кадър показва интересни ястия, под които Габриела се възмущава: "И после защо не ям?"

Въпреки това обаче се вижда, че Мис България 2012 е доволна от престоя си.

снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !