Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Евгени с Орлин не с Китаеца

отпечатай новината

31.07.2012 14:00 | Видян 3090 пъти | Гласували 2

Евгени с  Орлин не с Китаеца

Винаги изискано-артистичният Орлин Павлов беше обявен за фешън идол. Ивана Скендерова и Деси Тенекеджиева бяха провъзгласени за най-елегантни в бизнеса и шоу индустрията.

Това се случи на 19-ия бал на топмоделите, който беше проведен в пиано бар "Синатра" в "Кристал краун" в Слънчев бряг.

Бляскавото събитие, създадено и продуцирано от лорд Евгени Минчев, по традиция събра елита край брега.

Изненадани от предпочитанията на Минчев нямаше, тъй като неотдавна Евгени посвети няколко стихотворения на пеещия и актьорстващ красавец Орлин, а присъствието му на лъскавото събитие говореше красноречиво за взаимната симпатия.

Голямата клюка беше отсъствието на Китаеца. По-наблюдателните забелязаха, че Евгени си тръгна с Тодор Гаджалов, участник в "Гласът на България" и любимец на Миро.

Говори се, че Евгени показал вратата на Китаеца, след като вече бившият фаворит започнал да разпитва защо фешън идол ще бъде точно Орлин, пише "Стандарт".

Бившите партньори Ирен Онтева и Христо Сираков пък си размениха вяли погледи на партито. Когато Евгени връчи отличие на Онтева за модел на последните 20 години, Сираков се провикна: "Не, не, за последните 33."

Под фотосветкавиците попаднаха още мениджърът Славчо Тошев с футболиста Георги Курдов, бизнес дамите Весела Барбукова, Грети Гарсия, Виктория Кесаровска и "Мисис България" Елена Караколева.

Топмоделът Диана Иванчева пристигна специално от Милано, а Кристина Димитрова бе в отлична форма. "Мисис България 2011" Катя Роуз бе не само звездата на бала, но и рожденичката на вечерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !