Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ники Сотиров: Бях затънал в алкохола и наркотиците!

отпечатай новината

14.07.2012 14:16 | Видян 5072 пъти

Ники Сотиров: Бях затънал в алкохола и наркотиците!

Актьорът Ники Сотиров сензационно изповяда, че е преминал през капана на алкохола и наркотиците, пише в. "Шоу"

Неговият ангел спасител се оказала бившата манекенка Анна Каридова, която той среща в онзи кошмарен период. “Анна ме извади от една ужасна криза - бях на ръба на много сериозни залитания, свързани с наркотици, алкохол, самосъжаление и саморазрушение... Тя ме хвана на ръба на пропастта и ме издърпа. Ще й бъда благодарен цял живот.

Анна ми даде самочувствие, че мога да бъда друг човек, и в замяна аз се опитвам всеки ден да й давам по-добрия Ники. Това мога да го направя за дъщеря ми Ния, за Анна, за сестра ми Люси, за майка ми и за още много малко хора", изповяда известният актьор, мим и музикант.

Историята между Ники Сотиров и Анна Каридова е като извадена от пиеса. Двамата се срещат на 14 февруари в столичен бар преди 8 години. "Само че аз първата я прекарах в несвяст и затова на мен са ми 7", добавя звездата от “7 часа разлика”. Той изповяда, че когато зърнал за първи път бившата моделка, моментално изтрезнял. Поискал й телефона, но тя не му го дала. "Знаеш ли мен как ме наричат журналистите? Ласкав хищник", казал й не без доза ирония Сотиров. Втората им среща е чак след три месеца. Преди това дълго се изучавали отдалеч. "Тя разбра, че нямам нищо общо с имиджа на разхайтен плейбой", споделя актьорът.

Любопитните моменти между Ники Сотиров и Анна Каридова са безброй. Те са нощни птици. Могат да обикалят по 7-8 клуба на нощ, да се виждат с приятели, да се забавляват, а на сутринта да се прибират с тролей или... с полицейски коли. Анна също признава за лудориите със съпруга си:
"Ники спира полицаите и им казва: "Пичове, я ни приберете" - и те ги прибират! "Ние сме екстравагантна двойка и знам, че това дразни много хора. Но не сме надменни. Готини сме", твърди тя.

Анна и Ники често пътуват, обиколили са заедно почти цяла Европа. В Ню Йорк пък, както късокосата ексмоделка, била душата на Ники. "Ходил е там над 50 пъти. Дори е приземявал самолет над Ню Йорк заедно с Вежди Рашидов." Сотиров дори е заклел най-близките си хора един ден, когато си отиде от този свят, първо да бъде кремиран, а после прахът му да бъде разпръснат в Ню Йорк, на "Раковски" в София и на морето - в Созопол.

източник: в. "Шоу"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !