На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Милен Цветков тръгва на турне

отпечатай новината

12.07.2012 14:00 | Видян 1729 пъти

Милен Цветков тръгва на турне

Три града ще посрещнат Милен Цветков и екипа на неговото предаване до края на месец юли. Сливен, Разград и Бургас са местата, от които водещият ще предава на живо, като в рамките на 60 минути ще говори за най-актуалните и интересни за жителите там теми и въпроси.

Маратонът ще започне още утре, когато на фаталния петък,13-и, „Часът на Милен Цветков” ще гостува в Сливен. Водещият ще даде думата на сливенчани директно от центъра на града, а  зрителите ще разберат какво се случва в ромския квартал Надежда, как живеят хората, които бяха взети като заложници при опита за обир в сливенска банка от 2011г. и продължава ли да е анти-гей настроен отец Евгений

Следващият град, който ще бъде домакин на предаването, е Разград. На 18 юли, в деня, в който местният Лудогорец и хърватският Динамо (Загреб) ще се изправят един срещу друг във втория предварителен кръг от Шампионската лига, ще видим докъде стигат футболните страсти и какво, освен футбола, вълнува разградчани.

В последния петък от месеца, 27-ми, „Часът на Милен Цветков” ще гостува на Бургас и морето. Какво се случва с вампирските разкопки в Созопол, сам ли е победителят от „X Factor” Рафи Бохосян и готови ли са бургазлии за лятото? Гостуването в Бургас ще бъде и последният епизод на предаването за този сезон. „Часът на Милен Цветков” ще се завърне в ефира на Нова ТВ отново през есента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !