Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мерилин не се е самоубила

отпечатай новината

11.07.2012 11:45 | Видян 2400 пъти

Мерилин не се е самоубила

Чек, който Мерилин Монро е подписала само ден преди загадъчната си смърт, опровергава слуховете, че звездата се е самоубила. Хартийката, подписана от актрисата, показва, че тя е щяла да си купи евтин скрин, пише сензационно италианският в, „Република".

Защо му е на човек, решил да се самоубие, да подписва в навечерието на важната стъпка чек за евтина мебел? - пита изданието.

Чекът за скрина от мебелен магазин в Лос Анджелис датира от 4 август 1962 година. Така се вижда, че той е подписан само един ден преди трагичния 5 август, когато е открито тялото на звездата. Чекът е за сумата от 228,80 долара. Безспорно на търга, организиран от аукционна къща в Бевърли хилс, на който скринът ще бъде предложен с още 15 предмета, принадлежали на Монро, стартовата цена е далеч по-висока - 8000 долара. Според известния психолог Дейвид Бернщайн, хората, които са на ръба на самоубийството, проявяват намеренията си и в други видове самоубийство - например харчат безмерно.

Само че Монро си е купила само един предмет, който да използва във всекидневния си живот, при това на доста скромна цена. Ако извършим „психологическа аутопсия", то чекът е най-интригуващата находка, твърди в. „Република". Изданието припомня, че в онази далечна историческа нощ Мерилин Монро е имала среща с Робърт Кенеди, но той така и не дошъл, което стресирало и отчаяло актрисата. С други думи тайната остава неразкрита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !