Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана: Отивам на море, не на турне

отпечатай новината

05.07.2008 09:00 | Видян 10876 пъти | Гласували 4

Ивана: Отивам на море, не на турне

Ивана за първи път от девет години отива на почивка. Тя до последно запази тайната коя дестинация е избрала. Дъщеря й Теди натискала майка си за кротка ваканция в ексклузивен клуб в Анталия. Певицата обаче е по-настроена да се разходи в западната аст на средиземноморието.
“Много ми се иска да отдъхна в Барселона, но Христо Стоичков ми е обещал специално да се уговорим и да бъде мой “гид” в този град, така че се колебая между Италия, Южна Франция и Португалия”, разказа дни преди почивката мегазвездата.
Най-често задаваният въпрос за нея това лято ще бъде по каква причина не участва в турнето на телевизия Планета.
Отговорът на певицата на народа е ясен: “Реших, че това лято ще обърна най-накрая внимание на детето си. А също и на себе си. Покрай непрекъснатата работа, покрай непрестанните ангажименти, не ми остава време да живея като нормален човек. Идва ми да задам въпроса от една моя песен: наистина, за какво са ни всичките тези пари, ако не ги харчим с удоволствие. Писнало ми е да инвестирам изкараното в безсънните нощи все в рокли, в коли, в апаратура. Вече предпочитам да инвестирам в спомени”.
Ивана е безкрайно откровена, когато споделя, че вече е пътувала до много държави, но не ги брои за посетени, понеже все е било по участия: “Какво съм видяла аз примерно от Лондон, до който летях сто пъти? Нищо. Все няма време да се разходи човек из прочутите британски градини, да седне в някое лъскаво заведение, да подиша въздуха на онези хора. И тогава да каже – аз видях този град”.
Певицата продължава: “Май започва да ме хваща пътешественическата краста, но няма как – човек трябва да презарежда батериите, само с работа не може да се живее”.
В момента Ивана е звездата с най-големи хонорари в българския шоубизнес изобщо, а знаменитости като Лили Иванова и Слави Трифонов й дишат прахта. Води и в месечната класация на телевизия Планета, която е смятана за институция във фолкбранша.
Напоследък Ивана поема предимно престижни частни участия и истински концертни изяви в различни градове на страната. “Истина е, публиката стига до 17 000 зрители”, признава и изпълнителката.
Причината цената й да не пада е, че не са много певиците, които пеят по час и половина – два на живо и без почивка. За да не става скучно на хората, звездата преценява според настроението на зрителите дали да кара хитове, хора или класически поппарчета, които владее еднакво добре.
Част от успеха се дължи на твърдата екипна работа в отбора на певицата, съставен от верните й другари Стояна и Румен. Те работят заедно повече от десетилетие,  никоя друга от примадоните в българския шоубизнес – независимо дали от фолка или попмузиката, не може да се похвали с подобно партньорство.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !