Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Миглена Ангелова отказа 20 бона от "Вип Брадър"

отпечатай новината

29.06.2012 12:45 | Видян 2721 пъти

Миглена Ангелова отказа 20 бона от

Миглена Ангелова категорично отряза мераците на Нико Тупарев да стане част от новия сезон на „ВИП Брадър" и не се поблазни дори от солидното заплащане от 20 хиляди лева. Бившата водеща на „Искрено и лично" получила съблазняващата оферта лично от продуцента на риалити шоуто, но въпреки тлъстия хонорар отказала да влезе в къщата и да стане съквартирантка с още куп родни знаменитости.

Вместо да бъде поласкана от интереса към залязлата й от светското пространство персона. Миглена реагирала като ощипана на поканата и дори изпратила гневно писмо до офиса на продуцентската компания на Нико Тупарев "ОлдСкуул".

„Напълно е излишно да се срещам с продуцентите. Дори концепцията да предвижда спасение на човечеството от всички познати зли сили - този формат няма да е по-различен от останалите като похват - никой няма да се реши на кардинални промени и със сигурност нищо добро за участниците няма да донесе", обяснява в писмото отказа си бившата водеща.

Тя обаче има доста по-солидна причина да не влезе в Къщата от тази, която изтъква. Близки до мъжемелачката издават пред "Всеки ден", че тя се е подчинила на волята на богатото си гадже. Последното завоевание на Миглена е със солидна банкова сметка и си позволява да й дава тон в живота. Ангелова слуша стриктно и слугува на гаджето си, защото осъзнава, че ако го изпусне, трудно ще намери нов спонсор в напредналата си възраст.

Вироглавата журналистка обаче се срамува да си признае, че мъж я води за носа, и затова си измисля други оправдания, да не приеме поканата на Нико.

„На фона на изключително ниската гледаемост и повишена обществена чувствителност към изпразнените от съдържание медии, дори Христос и ангелите да влязат в Къщата, те колективно ще се превърнат в изкупителна жертва", продължава словоизлиянията си водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !