Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Даниела на Андрей в любовен романс със сръбски спортист

отпечатай новината

19.06.2012 12:05 | Видян 3979 пъти

Даниела на Андрей в любовен романс със сръбски спортист

Според последната клюка в сръбските светски среди, тв водещата Даниела Янков има нова любовна тръпка, научи ексклузивната новина Супер 19'. Бившата на продуцента Андрей Арнаудов изживява романтични мигове с екс-националния състезател по водна топка Данило Икодинович.

Спортистът има собствен ресторант в Нови Сад, и именно там местни репортери забелязали новата двойка. Любопитното в случая е, че Данило вече има зад гърба си два брака.

"Това изобщо не притеснява Даниела, която не спира да говори за него. Тя е готова на всичко, за да бъде със сръбския плейбой. Явно любовта й е много силна, защото е решена на всяка цена да го има", коементират ситуацията близки приятелки на красавицата.

Авери на Дача, както го наричат в Сърбия, пък разправят, че той все още не бил готов за нов романс, но след като срещнал Даниела се размислил дали да не започне нова връзка.

На въпрос на репортери към бившата любима на Андрей, дали има нова сърдечна тръпка, тя лаконично отговаря, че любовния й живот в момента не е интересен и няма нищо ново.

Сръбските медии припомнят, че водещата на светското предаване Ексклузив по Prva TV, е имала бурен развод с родния тв продуцент и тв водещ Андрей Арнаудов.

След него чаровната телевизионерка се върна за кратко при старото си гадже, актьора Ненад Стоименович, който пък неотдавна се ожени. Последният мъж с който я свързваха таблоидите е певецът Неманя Стефанович, който е един от секс-символите в бивша Югославия.

В момента изпълнителят от популярното тв риалити Звездите на Гранд изживява бурна любов с манекенката Йелена Филипович.

Всички с нетърпение очакват развитието на любовния роман между двете звезди, а Даниела вече стяга куфари за лятната си ваканция, която смята да изкара в Гърция.

Според мълвата бившата отчаяна съпруга е обещала на Вихра да дойде и до България и двете да заминат за няколко дни до родното Черноморие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !