Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Роналдо скочи на Меси

отпечатай новината

15.06.2012 13:15 | Видян 2139 пъти

Роналдо скочи на Меси

Звездата на националния отбор на Португалия и Реал (М) Кристиано Роналдо не пропусна възможността да се заяде с Лионел Меси дори и на европейското първенство.

Капитанът на португалците беше бесен след победата на тима с 3:2 над Дания, тъй като през целия мач феновете на „червения динамит" скандираха името на гениалния аржентинец.

„Знаете ли какво направи Меси по това време миналата година? Знаете ли? Игра за Аржентина и беше елиминиран на четвъртфиналите на Копа Америка. Мисля, че това е по-лошият вариант. Аз и моят тим пък продължаваме да се борим за класиране за следващата фаза на Евро 2012. Не ме интересува какво скандират зрителите на стадиона", заяви Кристиано Роналдо.

Португалската суперзвезда игра доста слабо срещу датчаните и пропусна две много изгодни положения за отбелязване на гол. Той обаче изобщо не се притеснява от слабата си форма, която демонстрира от началото на европейското първенство.

„Когато водехме с 2:0, мислехме, че лесно ще спечелим трите точки. Трябваше обаче да вкараме още едно попадение. Накрая беше трудно, но имахме късмета, който ни липсваше срещу Германия, и постигнахме победата. Да, на моменти реагирах бурно, но това се дължеше на факта, че бях сърдит на себе си. Няма никакъв проблем аз да не вкарам нито един гол, но Португалия да вземе златните медали в турнира", каза още Роналдо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !