Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Играта: "Аз пуснах голите снимки на ДесиСлава!

отпечатай новината

02.07.2008 12:37 | Видян 38188 пъти | Гласували 3

Играта:

"Тук е мястото да кажа, че аз съм пуснах голите  снимки на ДесиСлава в интернет”, призна сензационно в предаването „Часът на блондинките” рапърът Играта, който пръв направи дует от фолк и рап с певицата през 2005-а. Той бе провокиран от въпроса на водещата, която цитира поредния слух, че рапърът също е имал достъп до телефона на певицата по време на съвместните им участия. "Тогава Устата ми каза: Как можа да направиш парче с фолкпевица?”, а  той после направи дуети с Азис и Софи.


Новото парче на Играта „Депутат-мафиот” е в дует с младия рапър Сейн. „Направих проучване в съседната детска градина и  повечето деца казаха, че искат да станат с дебели вратове и депутати. В парчето е засегнат депутатът Владо Кузов, но според Играта той е от малките риби, не е от акулите, които дърпат конците. „Все малките цаци го отнасят, както стана и с Ванко 1. Не вярвам, че той е най-големия престъпник в този бизнес”, категоричен е рапърът.


"Рапът не върви като стил, защото никой не налива пари в него. А чалгата винаги е била музика на мутрите и те наливат пари в нея. Затова правят хитове", сложи начало на нов спор в студиото младият рапър Сейн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !