Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ново порно с Галена!

отпечатай новината

06.06.2012 11:30 | Видян 8450 пъти | Гласували 1

Ново порно с Галена!

Нов порно клип с Галена е на път да изскочи всеки момент. Стар еротичен запис с участието на фолк дивата от далечната 2003 г. се предлага усилено на жълти вестници и интернет сайтове. Единствената причина видеото още да не се е появило е прекалено високата цена, която искат хората, разполагащи с креватните сцени. Те не отстъпват от сума, по-ниска от 20 000 лева. Според запознати преговори се водят и със самата Галена, която не искала за втори път да става обект на всенароден интерес.

Певицата и приятелят й Галин дори били готови да подадат жалба в ГДБОП за изнудване, тъй като според закона разпространяване на подобни записи е престъпление, а условието кадрите да се спрат срещу солидната сума си е чиста проба изнудване.

Според наши източници видеото с продължителност 4 минути и 20 секунди е правено пак от предишния любовник на Галена, с който певицата си разменяше ласки във ваната. Явно младежът е закъсал финансово и е предоставил на свои приятели пикантното видео, които пък да го предлагат на медии. Бившият носител на титлата Мистър България се хвалел наляво-надясно, че имал общо 3 клипчета с Галена.

Второто секс видео било заснето в стаята на провинциален хотел. Този път нямало изпълнения като онова във ваната, но пък Галена го дарявала с цялото си тяло, а не само с орални ласки. Порно клипът с Галена изскочи през 2007 г., но вместо да срине певицата, я изстреля на върха. За отрицателно време тя се превърна в звезда №1 на фолка и днес отчита, че заслуга за това има компроматът. Майката на изпълнителката обаче едва не получила инфаркт от притеснение.

Малко по-късно в медиите излезе и 40-секундно видео, в което Галена се натиска в басейн в Гърция с Азис посред нощ. Клипът обаче бе разпространен целенасочено от звездите с цел реклама.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !