Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Хиляди пяха "Pile" с Цеца в София

отпечатай новината

23.05.2012 12:00 | Видян 3479 пъти

Хиляди пяха

Сръбската звезда Цеца Величкович взриви столичната зала Арена „Армеец“, научи "Всеки ден".

Залата се пукаше по шевовете, а 10 000 гърла не спираха да повтарят името на фолк дивата и да пеят заедно с нея.

За разлика от много свои колеги, певицата се появи точно в уречения час на концерта- 20 часа, като преди нейните изпълнения нямаше подгряващи групи. Цеца се появи на сцената само с оркестъра си “Милиграм” и две беквокалистки. Силното й присъствие, шегите, които подхвърляше да публиката и кръшните й движения подлудиха феновете й.

Сръбската мегазвезда пя без прекъсване два часа и половина на живо, като изпълни стари и нови хитове. Публиката бе толкова екзалтирана, че след последната й песен, я извика на бис. Хубавата сръбкиня беше облечена в къса рокля, цялата в златни пайети.

Организаторите на концерта си бяха направили закачка с Цеца и публиката, като всеки човек, на влизане в залата, бе получил малък плакат с надпис „Volim te Ceco“.

На гърба на плаката беше написан текста на една от емблематичните й балади „Zabraneni grad“. Когато дойде времето да изпълни тази песен, в иначе притъмнената зала бе запалена светлината, като това беше знак към публиката да вдигне плакатите си и да пее заедно с нея. Цеца възкликна с изненада и с усмивка запя песента.

Цеца зарадва публиката с хитовете си „Gore od ljubavi“, „Maskarada“, „Kukavica“, „Dragane moj“, „Bruka“ и други. Кулминацията дойде, когато изпълни парчето „Pile“, посветена на мъртвия й съпруг.

През цялото време фолк дивата благодареше на българската публика и я хвалеше, че е най-добрата. “Феноменално!”, “Най- добри сте”, “Хвала пуно”, “Руке горе” бяха само част от възгласите на сръбската звезда към феновете й.

Цеца хвърляше погледи към ВИП ложата, с надежда да види премиера Бойко Борисов, но той не успя да дойде на концерта заради ангажименти около силния трус преди два дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !