Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Заплашват Шарън Стоун със смърт

отпечатай новината

18.05.2012 14:15 | Видян 2036 пъти

Заплашват Шарън Стоун със смърт

Актрисата Шарън Стоун сподели, че благотворителната й дейност понякога криела опасности и дори й навлякла смъртни заплахи.

Звездата от "Първичен инстинкт" разказа, че си е спечелила много врагове, когато за първи път станала едно от холивудските лица на благотворителността, защото много хора сметнали, че тя просто се стреми да се издигне в кариерата си.

"Когато започнах да се занимавам с благотворителност, хората си мислеха, че го правя само заради медиите, нарекоха ме новата За За Габор. Враждебността беше ужасяваща. Животът ми беше заплашван, някой искаше да ме убие. Беше сериозно. Зная какво е да си тормозен, но благотворителната дейност е от значение за мен, така че не се отказах", сподели актрисата пред сп. Life & Style.

Стоун е едно от водещите лица на Американската фондация за изследване на СПИН, организира лъскави звездни търгове, на които събира пари от богати гости. Тя е щастлива, че вече не получава смъртни заплахи заради това, че се опитва да прави добро. "Това беше тежък период от живота ми. Трябваше да внимавам", разказа звездата

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !