Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Ласкин разплака Никол Станкулова

отпечатай новината

04.04.2012 14:00 | Видян 7188 пъти

Ласкин разплака Никол Станкулова

Иван Ласкин нападна синоптичката от Нова телевизия Никол Станкулова в предаването „Черешката на тортата”. Докато опитваше с погнуса манджи, приготвени от плеймейтката Светлана Василева, актьорът подхвърляше остри думи към домакинята и другата дама на масата.

Мъжът на Алекс Сърчаджиева заподозря Никол, че си е слагала силикон в устата. Намекна и че синоптичката в предаването „На кафе” се преструва, когато се възмущава от поредните писания за себе си в жълти вестници.

Към края на ужасяващата за дамите вечеря Ласкин обяви двете дами за глупачки.
Поредната си нападка отправи веднага след като получи отговор от Станкулова какви мъже харесва. Синоптичката заяви, че гаджето й задължително трябва да бъде по-умен от нея. Тогава Ласкин изстреля: Това може да се случи и на катеричка.

След острата реплика очите на крехката Никол се насълзиха и тя не успя да скрие обидата си. Операторите пък не й спестиха срама. Станкулова се е заканила да си отмъсти на Ласкин, тъй като гостуването в неговия дом предстои. Светлана Василева също има да си връща на актьора, който засипа и нея с критики.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !