Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Титаник 3D" с модна премиера

отпечатай новината

03.04.2012 14:45 | Видян 2966 пъти

Пред многобройна публика в The Mall се проведе Модно ревю. Поводът за него е необичаен - излизането на на 6 април 2012г., на наградения с множество Оскари филм „Титаник” на Джеймс Камерън, този път в 3D формат, с което се отбелязва стогодишнината от отплаването на кораба Титаник.

„Цяло поколение не е имало възможността да гледа „Титаник” на големия екран,” казва Джеймс Камерън.”

Емоционалната му сила е запазена, а с новата внушителна картина, филмът е епично преживяване, както за неговите почитатели, така и за новите зрители”, обобщава режисьорът, който през 2010 година покори света с „Аватар“ и е единственият режисьор, който е подобрил собствения си рекорд за филм начело в класацията зас най-голям бокс офис на всички времена.

Модна къща“ Юнона“ представи пролетно-лятната си колекция, както и подходящи модели за абитуриентски бал.

Фирмата показа елегантна и същевременно ежедневна мода за дамите от всяка възраст. Дрехите й излъчваха комфорт, елегантност и сексапил. Момичетата дефилираха по червения килим с много настроение и пластичност.

За допълнителния блясък на събитието допринесе шампанското на киното и на модните подиуми Moët&Chandon.

Шампанското Moët е част от магията на киното още от 1930 г. На сцената или извън нея, в знакови филмови откъси или на бляскави партита Moët добавя онази необходима доза лукс, която Холивуд обожава. Колекцията се представи с обувки на фирма Паоло Ботичели.

Гримът на моделите беше съобразен с последните модни тенции за сезона с новите продукти на декоративна козметика MANHATTAN: сенки с двоен ефект и невероятен блясък Intense Еffect, глос за устни Water Flash и спирала за обемни мигли и хора с чувствителни очи и лещи.

Музиката по време на ревюто беше от юбилейното  ремастерирано издание на култовия саундтрак към филма „Титаник”, издадено само преди дни от Вирджиния Рекърдс & Sony Music.

Водеща на събитието бе Радост Драганова, любимата телевизионна водеща на предаването „Модерно“ по bTV. След гостите имаше много известни личности. Кристина Димитрова зарадва всички присъстващи и клиенти на The Mall с чудесните си изпълнения и обра овациите на публиката.

Ако искате да спечелите тоалет от модна къща „Юнона“ трябва да гледате филма „Титаник 3D“ от 6 до 22 април и да регистрирате билета си на www.btv.bg. Имате шанс да спечелите пълно преобразяване в предаването Модерно по bTV.

Две зрителки ще бъдат поканени в „Модерно”. За тяхната промяна ще се погрижат най-добрите гримьори, фризьори и стилисти в България. А модна къща Юнона ще им подари тоалети, ушити по мярка. Ако спечелилите се окажат абитуриентки, късметът им ще бъде двоен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !