Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Цветанка: Веско, върни се!

отпечатай новината

27.03.2012 11:30 | Видян 2308 пъти

Цветанка: Веско, върни се!

Цветанка се разчувства пред Гала и призна, че певецът бил ненадминат полов атлет в леглото, затова нямала нужда да търси ласки извън семейното гнездо.Доскоро Цветанка обикаляше от медия в медия, за да разказва колко наранена се чувствала, след като Веско скъсал изненадващо с нея чрез писмо от цели 34 страници, в което я обвинявал в изневяра. Бившата съпруга на шлагерния изпълнител очевидно е решила да смени плочата, търсейки начин да го накара да й прости за помията, която изля по негов адрес.

Цветанка разкри, че се чувствала безкрайно щастлива по време на съпружеския си живот с Веско и не спря да го хвали колко добър бил в кревата. „Правехме секс в деня на балотажа. Беше сутринта, после Веско отиде да гласува за президент. Същата вечер получих писмото му, че се разделяме", сподели „отчаяната" съпруга Цветанка, изкарвайки се
жертва на мъжа си.

Оказа се, че Веско се бил презастраховал в случай на раздяла с Цветанка. Преди да подпише предбрачното споразумение, адвокатите му го посъветвали да включи клауза, с която при развод да не се налага да дели имуществото и хонорарите, които е заработил по време на брака си.

Близки на Цветанка разказват, че за по-малко от месец след раздялата тя се е изправила на ръба на мизерията.
Фризьорският й салон и  изисканият й бутик за дрехи вече не работели. Списанието „Сезони", което дамата издаваше    заедно с ортачката си Миглена Ангелова, безславно банкрутира.   Така че Цветанка вече напълно се е убедила, че няма да може да стъпи на краката си без солидната финансова подкрепа на Маринов.Въпреки това блондинката продължава да прави изявления от рода на: „Аз съм напълно самостоятелна финансово. Имам апартамент и бизнес, преди да срещна Веско".

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !