Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Войната на мастиките: Преслава vs. Емилия и Галена

отпечатай новината

16.06.2008 13:19 | Видян 87766 пъти | Гласували 12

Войната на мастиките: Преслава vs. Емилия и Галена

С настъпването на лятото мастиката отново е на мода. Двете най-коментирани реклами на сезон 2007 - тези на Карнобатска и Пещерска, пак "заливат" ефира. Между тях върви истинска междузвездна война! Освен двата конкурентни алкохолни продукта, едни срещу други се изправят и три от най-популярните фолкаджийки. От едната страна е Преслава с "мигача" (Карнобатска), а от другата Емилия и Галена със "сезона на дините" (Пещерска).


Според анализаторите клипът с двете певици привлича по-голямо внимание, тъй като е по-провокативен. Пък и в момента Емилия е страшно актуална, след като стана майка, а връзката й с бащата на детето Коко Динев е сред най-коментираните в държавата. Галена пък продължава да държи на скандалния си имидж.
Интересното е, че и двете реклами воюващи са дело на един и същи човек. Това е Генчо Генчев, който е част от екипа на SIA ADvertising. Познаваме го като зъл език от Голямата уста на последния Биг Брадър. Маркетинг директорът на Винпром Пещера Светослав Илиев преди време признава, че това го е изненадало.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !