Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ани Сандвич стана Ани Солета

отпечатай новината

16.06.2008 12:57 | Видян 24074 пъти | Гласували 4

Ани Сандвич стана Ани Солета

Топновинарката на бТВ Ани Салич, която навремето критикувахме за формата и шеговито нарекохме Сандвич, се втали неузнаваемо напоследък, забеляза набитото око на СЛАВА. Водещата на централната емисия новини в медията на Мърдок изглежда доста променена през последните седмици. Възходящата градация във визията й е впечатляваща – от наднорменото тегло на тв любимката няма помен. В миналото останаха и състаряващия грим, неустановената прическа и скучноватите костюми, с които стилистите на първата частна национална телевизия я изтипосваха всяка вечер на малкия екран.


Припомняме, че след раждането на двете си деца Лазар и Хана, дълго време любимката на милиони зрители не сваляше натрупаните по време на бременностите излишества. По информация, стигнала до СЛАВА, една от причините телевизионерката да нехае за тялото си е, че съпругът й Бранко Салич я обожавал такава, каквато е. Щастливият и охолен семеен живот с всичките му екстри (от любящия съпруг и прекрасните деца до луксозния дом) бил достатъчен Ани да се чувства пълноценна жена, ако се вярва на мълвата. Според клюкари, тънката талия и изваяната фигура не били неин приоритет... до един момент! След края на благотворителното шоу Великолепната шесторка, на което беше водеща, звездата изостави временно екранния си партньор Юксел Кадриев. Вместо нея колежката й Ирина Костадинова съобщаваше за събитията, случващи се по света и унас.
Няколко седмици по-късно Салич се завърна като чисто нова: с видимо стопени килограми и с нов, много по-свеж и отговарящ на темперамента й имидж. По въпроса за стайлинга на Ани, от бТВ ни увериха, че отговорниците за него са същите.


Явно стилистите са получили заслужени критики за работата си върху най-голямата звезда на телевизията и в крайна сметка са си взели поука.
СЛАВА проведе разследване как тв примата успя да отслабне драстично за толкова кратко време. Съвременна медицина или модерна диетология я направиха слаба почти като солета?

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !