Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бият шута на Гонзо от Левски

отпечатай новината

22.02.2012 10:45 | Видян 2337 пъти

Бият шута на Гонзо от Левски

Мястото на Георги Иванов-Гонзо в Левски изстива, след като в клуба от вчера на работа е бившият футболист Дончо Донев. От Герена официално обявиха, че 45-годишният димитровградчанин, който има 2 сезона за сините като играч, но е 2-кратен шампион с кръвния враг ЦСКА, става главен мениджър.

Донев ще получава информация за всички млади футболисти, състезаващи се в юношеските първенства, Б и В групите. За целта страната ни ще бъде разделена на четири отделни зони, в които четирима представители на клуба ще наблюдават въпросните състезатели. До лятото Дончо, който е шеф на синдиката на българските футболисти, ще изпълнява функциите си сам, а след това ще бъде назначен втори човек, който ще му помага в работата.

"Всички предложения направени от Донев, ще бъдат обсъждани от старши треньора Николай Костов и спортния директор Георги Иванов", пише на официалния сайт на Левски.
"Нито искам да бъда началник, нито съм от хората, които обичат да имат много шефове", коментира Донев, който изгледа тренировка на сините в компанията на силния човек в клуба и добър свой приятел Иво Тонев.  Любопитното е, че двамата работиха заедно в Локомотив (София), а сега ще го правят и на Герена.

"Ще работим като приятели, в един отбор. Ще ми помагат още четирима души, но на този етап няма да казвам имена", добави Дончо.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !