Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сеч в шоуто на Слави

отпечатай новината

03.02.2012 16:15 | Видян 4259 пъти

Сеч в шоуто на Слави

Служителите в „Шоуто на Слави” хич не са за завиждане. Макар че работят в едно от най-гледаните предавания на bTV, хората от персонала на Дългия всеки ден са подложени на тормоз от негова страна, пише вестник "Всеки ден".

В последно време гологлавият шоумен е станал по-деспотичен отвсякога и се отнася по нечовешки начин с подчинените си.

Освен че упражнява психически тормоз, опъвайки нервите им до краен предел, Слави е орязал поголовно и месечните заплати на служителите. Логично обяснение за това не е получил никой от тях, с което били поставени пред свършен факт.

„Слави минава всякакви граници. Освен че крещи като обезумял и непрекъснато ни обвинява в некадърност, намали и заплатите ни. Единственото, което ни казва, е „на когото не му харесва, може да си подаде молбата за напускане”, жалват се от шоуто.

Въпреки това обаче служителите на Дългия не смеели много да надават глас. Според слуховете шефът е подготвил списък с хора, нарочени за уволнение, и всеки момент ще започне яка сеч, за да намали разходите си.

Виктор Калев и Мариан Бачев били сред първите в черната графа. Първият ядоса Слави с гей изцепки, а вторият се представя зле със скечовете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !