Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сашо Диков взривен заради дъщеря си?

отпечатай новината

11.01.2012 10:45 | Видян 4658 пъти

Сашо Диков взривен заради дъщеря си?

Бомбата, взривила автомобила на Сашо Диков на 13 октомври м.г., има пиперлив сексуален привкус. Според сигурен източник на вестник „Всеки ден“ атентатът не е бил насочен рещу шефа на Канал 3, а срещу… неговата дъщеря.

Истинската мишена на бомбата е била репортерката в Би Ти Ви Петя Дикова. Според пикантната версия тъмнокосата щерка на Аня Пенчева и Сашо Диков била доста фатална изкусителка и имала неблагоразумието да се забърка с неподходящо гадже от подземния свят. Точно то вдигнало във въздуха колата. Факт е, че седмица преди атентата возилото е било ползвано именно от Пипи, а не от Диков.

Атентатът срещу скандалния журналист от Канал 3 се случи вечерта на 13 октомври миналата година. Тогава около 22 ч. изгасва токът на част от блоковете в кв. „Гоце Делчев”, където в близост живеят журналистът и щерка му. Кварталът потъва в тъмнина. Минути по-късно се чува силен взрив. Избухва колата на Сашо Диков, а по-късно мястото е отцепено. Установява се, че бомбата е била поставена под предната лява гума. Използвано е доста голямо количество взрив – между 800 грама и килограм. Експлозията издълбава кратер, а автомобилът е неузнаваем. Детонацията е предизвикана по най-простия начин, който оставя и най-малко следи – с фитил.
В началото всички погледи са насочени към доскорошния благодетел на Сашо Диков – Алексей Петров, с колоритния прякор Трактора. Появяваха се теории, че телевизионният шеф, който бил негов медиен лакей, бил накърнил нечии интереси. Самият Диков пък удобно се обяви като блюстител на правата на свободното слово и обективната журналистика и дори намекна, че хора, близки до властта, са свършили мерзкото дело.

Уви, историята се оказа доста по-плитка, отколкото мнозина очакваха, а теорията за конспирация срещу опърничавия телевизионен шеф не се оправда.
Последната версия е, че взривът е бил отмъщение на бивше гадже на Петя Дикова. Дъщерята на журналиста шофирала автомобила през седмицата преди атентата. Бомбаджиите мислели, че колата е на Петя Дикова, а не на баща й.

В ъндърграунда се коментира, че Пипи няколко месеца преди атентата била интимна с опасен младеж. Брюнетката се била замесила с шампион в прословутите ММА боеве. Малко след като се загаджили обаче, журналистката започнала да вижда недостатъците на приятеля си. В началото всичко било дребно и несъществено – проверки на телефони, скайп и лична поща, но след това приятелят й започнал все повече да я ограничава. Той се проявил като агресивен и доста обсебващ. Не я оставял да се вижда с приятелки, а за нощни заведения и дума не можело да става.

Петя усещала, че нещата излизат от контрол и побързала да се спаси от напористото му ухажване. Естествено тя не се поколебала и да го заплаши с връзките на майка си и баща си.

„Пипи го описваше като психопат пред познатите си. Реши да го разкара, защото той непрекъснато я притискаше и преследваше. И след това обаче тормозът не спря. Наложиха се крути мерки и така се стигна до бомбата”, свидетелстват запознати.
Това обяснява и факта, че след взрива репортерката от Би Ти Ви се появи първа на мястото. След това обаче щерката на телевизионера побърза да се покрие и някак гузно отрече да е имала половинка в момента.

Според източник на „Всеки ден” разследването за бомбата е зациклило. Заподозреният мъж, с когото Петя е имала взимане-даване, е бил разпитван, но той излязъл с желязно алиби – по това време не бил в София. Което обаче не пречи да е поръчителят – факт, който трудно може да бъде доказан от криминалистите.

Последната публична връзка на Петя Дикова бе с баскетболиста Станислав Славейков. Двамата бяха заедно през последните две години, но впоследствие отношенията им се разкиснаха. Изглежда, повод за това е и ММА боецът, който пожелал да има до себе си щерката на Аня Пенчева.

В момента наследницата на виталната актриса и спортния журналист няма интимна връзка.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !