Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

„Мастило” с unplugged версии на хитовете си

отпечатай новината

20.12.2011 12:45 | Видян 1925 пъти

„Мастило” с unplugged версии на хитовете си

Виктория Терзийска и Десислав Данчев от „Мастило” благодариха за оказаната им чест да открият провелия се вчера в легендарното Първо студио на Българското национално радио - Коледен концерт на предаването „Бъди какъвто си”. Именно за винаги откритата трибуна и национален ефир, от които родните музиканти имат възможността да представят новите си песни, Вики и Десо изказаха благодарност не само на предаването „Бъди какъвто си”, но и на БНР.

Специално за публиката в залата, както и за слушателите на Програма „Хоризонт" и всички регионални станции на БНР, те изпълниха акустични версии на едни от най-големите хитове на бандата – „В двореца съм сама” и „В ръцете ти е най-добре”. „Най-светлите празници в годината са време, в което раздаваме топлина! Затова избрахме да изпълним за вас своите песни точно по този начин – само с глас и китара, за да направим атмосферата тук още по-задушевна и празнична!”, каза фронт-дамата на „Мастило” Виктория Терзийска. След това тя пожела весели и щастливи Коледно-Новогодишни празници на всички гости на събитието и слушателите на БНР. Шоуто бе излъчено и онлайн в сайта BNR.bg, където феновете можеха да наблюдават и картина от случващото се на сцената.

Всяка година в навечерието на Коледа предаването на БНР „Бъди Какъвто Си", което по традиция успешно промотира новата музика на България, организира концерт в Първо студио. В тазгодишния концерт, както всяка година, взеха участие множество от най-обичаните и талантливи български музиканти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !