Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава в Лондон срещу 75 лв. на глава

отпечатай новината

30.05.2008 17:24 | Видян 23944 пъти | Гласували 6

Преслава в Лондон срещу 75 лв. на глава

Вместо Глория, която както писахме миналия брой, няма да ходи в Лондон на общ концерт със сръбската звезда Цеца Величкович, до Острова ще отлети Преслава за поредното си участие в многомилионната столица.


На 06. 06. по случай 6-ия рожден ден на вестник БудилникЪ в българската механа Див петел певицата на годината ще изпълни най-големите си хитове пред нашите сънародници. Звездата ще се вкара в дяволската комбинация 666.


Входът е 30 паунда на човек, което е равно на около 75 лева според последния валутен курс. Отсега 150-те куверта се разграбват. Желаещите да присъстват на ексклузивното парти могат да си закупят куверти само чрез предварителна продажба.
Освен удоволствието да чуят и да видят гласовитата чалгаджийка на живо и с нов, вече по-малък бюст, кувертите включват скромна консумация от 50 грама алкохол, 1 брой безалкохолно и предястие.


На партито ще присъстват още Киро Скалата и Анн Джи, които са най-редовните гости на светските мероприятия, организирани за българската общност в Лондон.
Кого ли ще вземе със себе си в ролята на неин спътник пайнерката Преслава, след като с боса на Син Сини Пепи Димитров вече не са гаджета?!
СЛАВА продължава да следи както професионалния и личния живот на звездата...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !