Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Крум скочи от мост заради Ники Кънчев

отпечатай новината

18.11.2011 12:00 | Видян 2037 пъти

Крум скочи от мост заради Ники Кънчев

Крум отново показа завидна смелост в преодоляването на екстремни предизвикателства, като този път скочи с бънджи от мост.

Звездата на „Ара мюзик” се хвърли в бездната въпреки изключително ниските температури. Причината за всичко това е Ники Кънчев и предаването „Ники Кънчев под наем”. Водещият изпита смелостта на певеца, а зрителите ще видят какво точно се случи преди, по време и след скока.

Крум сподели, че това е един от най-силните моменти, които е имал досега. „Най-безумно се чувствах, когато бях на ръба – точно преди да скоча. Нямаше връщане назад, но пък и си спомних, че Ники ми каза по пътя, че за всеки случай са поръчали ковчег. Помислих си – справя ли се с това, ще се справя с всички тъпотии около мен и скочих”, допълва певецът.
 
Освен Ники, за кураж се присъедини и една от близките приятелки на Крум – популярна изпълнителка. Коя е точно тя, какви са страховете на Крум и какви бяха първите му думи, след като увисна във въздуха; какво споделя със зрителите, докато е на ръба на моста – всичко това ще стане ясно в епизодите на предаването през следващата седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !