Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мис Крокодил срещу новата Мис България

отпечатай новината

10.11.2011 10:15 | Видян 4450 пъти

Мис Крокодил срещу новата Мис България

Само дни след края на „Мис Свят” между бившата миска Антония Петрова, известна още като Крокодила, и тазгодишната носителка на титлата Ваня Пенева избухна огромен скандал. Пернишката прелест изля злобата си срещу своята по-млада конкуренция с неприкрита завист.

В неделя вечерта в Лондон се проведе 60-ото юбилейно издание на най-престижния конкурс – „Мис Свят”. Там България бе представена от гордостта на Казанлък – Ваня, която стана Мис България след огромно одобрение от страна на жури и зрители. Въпреки че момичето ни не успя да спечели „Мис Свят”, Ванчето постигна завиден резултат при интернет гласуването за най-голяма красавица.

Обявената от цяла България за Мис Крокодил през зъби просъска, че участието на Ваня било пълен провал. „Инвестираха във Ваня Пенева страшно много средства, реклама и пари, а тя нищо не успя да направи”, заяви някъде из жълтата преса пернишката мадона. „Тя се хвалеше предварително, без да е постигнала нищо”, продължи да сипе змии и гущери манекенката с алигаторска захапка. Петрова нападна Ваня, че интернет гласуването било манипулирано изцяло в полза на Пенева. В конкурса на сайта missology.com Ваня спечели с над 50% одобрение, като остави след себе си втората – Мис Грузия, с едва 11% от гласовете.

В коментар за „Всеки ден” от сайта изразиха учудване, че точно от България идват атаките, след като българка е спечелила. В официалната си позиция собствениците на сайта изтъкват, че тяхното класиране е най-авторитетното след самия конкурс и с удоволствие ще отговорят на всички въпроси, свързани с подобни манипулации.
„Честитим интернет титлата на Пенева и смятаме, че нападките от страна на нейна колежка, също българка, са плод на недоразумение”.

Истината обаче за злобното поведение на бившата миска беше разкрита от нейни колежки пред „Всеки ден”. Причината е прозаична и е свързана със загубата на Антония на тлъсти хонорари. След „Мис Свят” Ваня Пенева ще бъде засипана с добре платени ангажименти. Към това се добавят и големи хонорари за участия в рекламни кампании. „Антония просто я е яд, че Ваня е по-хубава от нея и ще я измести във всички ангажименти, а следователно и в заплащането”, коментираха запознати с модния бранш.

Колежки на Мис Крокодил разказаха, че според Антония една кралица на красотата печели 500 000 лева за годината, в която носи титлата. Ако следващата Мис България не е по-добра от предишната, ангажиментите й продължават. „В случая с пернишката мадона това просто няма как да се случи”, казаха участнички в конкурса. С атаката си към Ваня Антония очевидно цели да срине авторитета й и да си направи собствен пиар, допълниха запознати с тънкостите на бранша. Ако за Мис не става, то поне в пиар триковете я бива. През лятото Мис Крокодил инсценира собственото си отвличане и се представи за жертва на гаджето си руснак, който всъщност й купи титлата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !