Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Чък Норис мъж под чехъл в София

отпечатай новината

07.11.2011 13:30 | Видян 3292 пъти

Чък Норис мъж под чехъл в София

Един от мачовците на Холивуд и прототипът за мъжественост по света - Чък Норис – се оказа най-обикновен мъж под чехъл. Звездата е у нас за снимките на „Непобедимите 2” и разбира се не е сам, а заедно с ревнивата и обсебила го до краен предел съпруга Джена О’Кери.

Макар и с 28 години по-млада от него, тя здраво му е стъпила на врата. Цялата му кариера се ръководи от нея. Дори постингите му във „Фейсбук” и „Туитър” се подписват винаги от двамата. Такъв Чък е пуснал наскоро: „Привет на всички. Вече от седмица работим върху снимките на „Непобедимите 2”. Нещата са перфектни. Появи се сняг, което може да ни изправи пред известни предизвикателства и промени в плановете ни. Стига да имам време, ще ви пиша още неща за България и снимките. Останете си със здраве от нас – Чък и Джена О’Кери” (съпругата на Чък)“.

Актьорът не веднъж е разказвал, как амбициозната му съпруга иска двамата да празнуват един ден златна сватба. „Аз тогава ще съм на 108 години, но ще направя всичко възможно да присъствам”, смее се седемкратният световен шампион по карате за професионалисти.

За да компенсира факта, че е 100 % чехльо, Чък върти перки пред камерата. В тази връзка Холивуд е измислил десетки вицове за непобедимостта му. У нас в тези анекдотите е вплетен и Бойко Борисов, който според някои е българският еквивалент на холивудската звезда. „Какво ли ще стане, ако се срещнат Чък Норис и Бойко Борисов? Сигурно ще стане нов ГОЛЯМ ВЗРИВ и ще се сътвори нова Вселена”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !