Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Диляна Попова опита нова напитка

отпечатай новината

26.10.2011 14:45 | Видян 3578 пъти

Диляна Попова опита нова  напитка

От този месец най-продаваният крем ликьор в България Baileys предлага ново изкушение - Baileys с вкус на лешник. Новата напитка съдържа всички естествени съставки, познати ни от Baileys Original - прясна млечна сметана, качествено ирландско уиски, какао и ванилия, в комбинация с лешник.

Крайният резултат е едно истинско удоволствие за сетивата: мек копринен вкус, надграден с богатия и плътен вкус на печен лешник. Baileys с вкус на лешник, лансиран до момента в някои страни, се оказва най-харесваният и продаваният от поредицата нови вкусове на сметановия ликьор.

От тях българските почитатели досега са опитали два вкуса: Baileys Шоколадова мента и Baileys Кафе. И ако по света Baileys се консумира по равно от мъжете и жените, у нас статистиката показва, че това е любимата напитка на нежния пол, която често допълва срещата между приятелки.

Затова и три известни и любими български жени изпробваха първи Baileys с вкус на лешник и разказаха за най-приятните си мигове с техните най-добри приятелки.

„Миналата седмица ми се обади една от най-близките ми приятелки и помоли да се срещнем, искала да ми съобщи нещо много важно. Въпреки, че имаме много различно ежедневие, аз, жонглирайки между предаването и грижите за семейството и децата, тя, основно с различни бизнес проекти, винаги успяваме да откраднем време и да се срещнем.

Седнахме в любимата сладкарницата и докато оглеждахме менюто с торти, тя ми каза „Мире, ще си осиновя дете”. В този момент разбрах, че няма нищо по-хубаво от това да знаеш какво искаш и да намериш смелост и сили, за да го реализираш” – разказа Мира Добрева за споделената емоция между истински приятелки.

„Не съм почитателка на шопинга и прекарването на часове в салони за красота, затова идеалът ми за "женска вечер" е вечеря и разговори с приятелките ми. Миналата седмица имахме една такава чудесна вечер на гости у Кремена Халваджиян - изцяло женска компания и много смях!" – споделя водещата на „Господари на ефира” Мария Игнатова.

За жестовете и споделените приятни мигове с приятелки Диляна Попова разказа следния пример: „Най-добрата ми приятелка наскоро имаше рожден ден. Доста време се колебаех с какво да я изненадам. Накрая реших да й подаря уикенд в Барселона, това беше едно незабравимо преживяване и за двете ни.”

Със сигурност всяка жена може да разкаже за най-приятните мигове със своите приятелки. Затова и Baileys стартира конкурса „Моите мигове, моите приятелки” на http://www.facebook.com/BaileysBulgaria, в който кани всички да дадат своите доказателства за женското приятелство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !